GamemedyaMetin2 Torrent Yüklüyor oyuna girmiyor 2017

Metin2 Torrent Yüklüyor oyuna girmiyor 2017

Metin2 Torrent Yüklüyor oyuna girmiyor 2017
Metin2 pvp serverlerde Tüm Torrent çok detaylı 2017

 

 

Metin 2 Tüm Hatalar Ve Çözümleri (Ayrıntılı)

Patch,TORRENT,exe Hataları ve Çözüm Yolları.                               

Patch,TORRENT,exe Hataları İle İlgili Bir ÇOK Başlık AÇILIYOR ve 

Oyuna Neden Bağlanamadıklarını Soran,Neden Hata Verdiğini Soran Bir Çok Kişi var.

Hata alanlar ve Oyuna Giremeyenler Bu Başlık Altında Patch ile İlgili Sorunlarını Belirtsinler Bende Yardımcı Olmaya Çalışayım.


En Sık Karşılaşılan Hatalardan Bir Kaçının Çözüm Yolu :

1.)Patch Doldu Oyunu Başlat Dediniz Metin2 TORRENT Doldu ve Sonunda Hata Verdi;Oyununuz Yerel Disk D\\\'ye Kurulu ise,Yerel Disk C\\\'ye Taşıyın.C\\\'de Olanlarda D\\\'ye Taşısın.Sorun Gidecektir.


2.)Metin2.org\\\'tan Metin2 Downloder Sihirbazını İndirdikten Sonra Programı Açın ve Metin2 Kurulum Sihirbazını Yüklemesini Bekleyin,Yükledikten Sonra Metin2 Kurulum Sihirbazındanda Oyununuzu Kurun ve Oyununuzu Oynayın.

3.)Patch Hata Veriyor Oyuna Girmiyor Ne Yapmalıyım?

• Hata Vermesinin Sebebi Metin2 Downloder Çalışırken İnternet Bağlantınızın Kesintiye Uğramasındandır,Tekrar Metin2 Downloder\\\'i Çalıştırın İnt. Bağlantınızı Kesintiye Uğratmadan İndirmeye Çalışın.

4.)Söylenenleri Yaptım Hatasız Bir Şekilde Fakat Bu Sefer Farklı Bir Hata Veriyor Ne Yapmalıyım?

• Metin2\\\'yi Kurduğunuz Klasörden Metin2.exe\\\'yi Direkt Masaüstüne Kopyalayıp Yapıştırmayın,Metin2.exe\\\'ye Sağ Tıklayın›Gönder›Masaüstüne Kısayol Deyin;Sorun Gidecektir.

5.)Söylenenleri Harfiyen Uyguladım Bu Sefer de Oyuna Girmiyor Ne Yapmalıyım?

• Metin2.exe\\\'ye Sağ Tıklayın Özellikler Deyin,Özelliklerden Uyumluluğa Girin ve Bu Programın Çalıştırılacağı Uyumluluk Modu Seçeneğini İşaretleyin,Ordan Kendi İşletim Sisteminizi seçin veya Her İşletim Sistemini Tek Tek Deniyin.

6.)Her şey Tamam Diyordum Şimdide Hata Veriyor Ne Yapmalıyım?

• İnternet Bağlantınız Yoktur veya İnternet Bağlantınız Kesintiye Uğramıştır,İnternetin Olduğundan Emin Olduktan Sonra Tekrar Deniyin.

7.)Metin2.exe\\\'ye Çift Tıkladım CD İstiyor Ne Yapmalıyım?

• Sürekli Devam\\\'a Tıklayın Patch Açılacaktır Eğer Olmaz ise Oyunu Tekrar Kurun veya Uyumluluk Bölümünden Gerekli Ayarları Düzenliyin.

8.)Metin2 TORRENT Geldiğinden Beri En Fazla Bir Tane Metin2 Açabiliyorum,Ne Yapmalıyım?

• Metin2 TORRENT\\\'e Çıkış Diyerek İkinci,Üçüncü,Dördüncü Metin2\\\'yi Açabilirsiniz,Fakat Her Açtıktan Sonra Çıkış Deyip Yenisini Açabilirsiniz.


Önemli Not:Bunlar Haricinde Çözülemeyen Sorunları Olan Kişiler Konuya Cevap Yazarak Sorunlarını Belirtsinler Bizlerde Çözüm Yolları Bulalım.Burda Belirtiğim Hatalar ve Çözüm YOLLARI Dışında Hatalar ve Çözüm Yollarını Bilen Kişiler Konuya Cevap Yazarak Bunları Belirtebilirler.

Sayın [SGO]Mcload ın önerisi :
Vista java tabanlı programları dışardan gelen tehlike olarak algıladığı için torrent\\\'i kapama yada işlem yapmasını engelleme gibi işlemlerde bulunucaktır.
Vista\\\'da problem yaşayan arkadaşlara tavsiyem;
1-Services Pack 2 kurulu olması...
2-Antivirüs Sistemlerinin Torrent download\\\'u sırasında kapalı olması...
3-UAC\\\'ın devre dışı bırakılması...
4-Güvenlik duvarı ayarların\\\'dan Metin2\\\' ve Torrent\\\'e gerekli izinlerin verilmesi...
5-Microsoft Update\\\'lerinin hepsinin kurulu olması...
Bu işlemler yapıldıktan sonra rahatlıkla serverlara giriş yapılabilir...

Ayrıca torrent yüklemesi sırasında , sağ alt kösede yama baslıyor kısmına sag tıklayarak , bant genisligi dağılımını limitsiz olarak seçiniz.
% 94.9 %95 gibi duraklama yerlerini sorun olarak algılamayın, biraz sabırlı olun yüklenecektir.

Nesne Marketinde sorun yaşayanlar..

Eğer internet Explorer 7.0 yada 8.0 kullanıyorsanız internet explorer üzerinden araçlar sekmesine tıklayıp bu kısımdan internet seçenekleri burada karşımıza yeni bir sekme açılacaktır bu sekmenin üst kısmından Gelişmişi bulup gelen ekranda tarama bölümünde üçüncü kişilerin tarayıcı eklentilerini etkinleştir işaretli değilse bunu işaretliyip uygula tamam diyerek kapatalım ve oyunda tekrardan nesne marketini açmaya çalışalım.. Eğer bu işaretliyse işareti kaldırıp uygula diyip internet explorer\\\'ı kapatıp tekrardan açarak işaretlemeniz gerekiyor. Bu şekilde\\\'de problemimiz tekrar ederse Javanın Kendi internet Sitesinden Javanın son sürümünü indirip kurmamız gerekmektedir..

İd , sifre yazıyorum , oyundan atıyor ...

Yeni güncellemeden sonra , bazı arkadaşlarımızın id ve şifre yazdıktan sonra oyunun otomatik olarak kapanması (oyundan atması) gözlemlenmektedir.

Bu konu ile ilgili şikayeti olan arkadaşlarımız , oyunu silip tekrar yönetici izni ile yüklemeleri gerekiyor.

Bilginize...

Bu Sorunlar Vista ve Win7 Sistemlerde Yaşanıyor ..

Yaşamamanız İçin Setup a Yönetici İzinlerini/Uyumlulurluğu/Güvenlik Bölümündende Özel İzinleri Vermeniz Gerekiyor ..

Ayrıca Güvenlik Duvarı/AntiVirüslerinizide Kapatmanız Uygun Olur ..

Windows 7 Desteği

İnternetten indirdiğimiz Windows 7 işletim sistemleri RC yada RTM sürümdür bu sürümlere microsoft bile destek vermemektedir çünkü bu sürümler beta sürümdür programları ve driverları tam olarak desteklemez windows 7 Oem sürüm 31 Ekim tarihinde türkiyede piyasaya sunulmuştur bu tarihten önceki versiyonlar tamamiyle betadır bu versiyonlarda oyun oynayamassınız arkadaşlar Ücret karşılığında Oem sürüm satın alıp bilgisayarınıza kurulum işlemini yapmanız gerekmektedir.. Oem sürümde sorun yaşayan arkadaşlar oyunun metin2.exe doyasına farklı çalıştır diyerek windows xp services pack 2 ile çalıştır derlerse problemleri çözülecektir fakat demiş olduğum gibi Rc ve RTM sürümlerin desteği yoktur!!! Rc ve RTM sürüm olduğunu nasıl öğreniriz Çalıştır kısmına winver yazarız bu kızımda 7100=RC 7600=RTM\\\'dir her ikisinede destek yoktur çünkü ikiside betadır.



Vista java tabanlı programları dışardan gelen tehlike olarak algıladığı
için torrent\\\'i kapama yada işlem yapmasını engelleme gibi işlemlerde
bulunucaktır.

Vista\\\'da problem yaşayan arkadaşlara tavsiyem;

1-Services Pack 2 kurulu olması...

2-Antivirüs Sistemlerinin Torrent download\\\'u sırasında kapalı olması...

3-UAC\\\'ın devre dışı bırakılması...

4-Güvenlik duvarı ayarların\\\'dan Metin2\\\' ve Torrent\\\'e gerekli izinlerin verilmesi... 

5-Microsoft Update\\\'lerinin hepsinin kurulu olması...

Önemli:Modem üzerinden 6881 portunu çift yönlü (TCP ve UDP) olarak
açmamız gerekmektedir eğer bu işlem yapılmassa torrent\\\'in serverina
bağlanması yavaşlıycak gelen ve alınan veri modemden süzülerek
geçecektir bu nedenle veri kaybı ve torrent\\\'te bağlanamama gibi bir
sorun ortaya çıkacaktır..Port açma işlemlerini bilmeyen arkadaşlar
modeminizin ve İnternet servis sağlayıcınızın destek hattından konuyla
ilgili olarak yardım alabilirsiniz..
Bu işlemler yapıldıktan sonra rahatlıkla serverlara giriş yapılabilir...

Eğer modemden portu açtık fakat sonuç yine değişmiyorsa
Resimden yardım alıp windows üzerindeki UDP ve TCP sanal portlarınıda açmamız gerekebilir... 

Metin2 Vistada Neden Calismior Nasil Calisir Klavuz 

Merhaba Arkadaslar Direk Konuya Girip Uzatmayayım...
Coqu Arkadasimizin Sorunu Su Metin2 Neden Vistada Calışmıo Çalıştıranlar Nasıl Yapıo..?
Ben Bunun Hakkında Size Yardımcı Olmak Istıorum Onun Icın Mod.mun Isteqı Uzerıne Bır Klavuz Olusturdum Ve Taktırınıze Sunuyorum 
Çalışmamasının En Büyük Sebebi Ve En Açık Sebebi Metin2 Üretilirken Vista Daha Beta Halindeydi Tam Sürüme Sürülmemis Ve Piyasada Kimsenin Haberi Yoktu 
Sadece Bunun İcin Calismior Derinlere İnersek Metin2 Nin Directx Oyun Motoru Vesaire Seyleri Vistaya Düsük Gelior Metin2 Ye Yüksek Gelior Ve Calismior Daha 
Derinlere İnmek İstemiorum Anlamanız Zorlasabilir 
Sıra Geldi Nasıl Calıstıracaqımıza...
Araştırmalarıma Göre Metin2 Yi İsletim Sisteminin Yüklü Olduqu Hardisk Partına(Bölümüne)Deqilde Dier Yedek Bölümüne Kopyaladıqınızda Calısıor...Tüm Araştırmalarımda Ve Arkadaşlarımın Bilgisayarlarında Böyle Calısıor
Eqer Oda Olmadıysa 2 Yol Kaldı
Vista İsletim Sistemini Yükledqinzde Service Pack 1 Yüklenir Burdan 2 Yi Yüklemeniz Bi Cözüm Yolu 
Eqer Buda Olmadı Bilgisayarınıza Ya Home Basic Yada Xp Yükleyiniz Benden Bu Kadar Arkadaslar Tüm Bildiklerimi Ve Arastirmalarimi Takdirinize Sundum Gerisi Sizin Kolay Gelsin İyi Forumlar...
Dikkat:Vista Home Basic,Home Premium,Ultimate,Business,Enterprise Die Sürümlere Ayrilir Metin2 Sadece Home Basic De Calisir

Eğer Sorununuz Devam ediyorsa;
Metin2_Turkey adlı klasör içindeki dosyaları farklı bir klasör içine kopyalayıp (örnek: Metin2_Oyun) tekrar deneyin sorun düzelecektir 

3D Graphisc sorunu klavuz şeklinde anlatım...

Arkadaşlar bu sorun ile ilgili çok konu açılmış, Bende de vardı bu sorun. Ben bu sorunu çözdüm sizede katkıda bulunayım dedim.
Öncelikle sorunumuzu anlamak için başlat > ayarlar > denetim masası > performans ve bakım > sistem e giriyoruz...
Sisteme girdikten üst kısımda donanım seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza gelen kısımda aygıt yöneticisine tıklıyor ve açıyoruz...
Aygıt yöneticisini açtıktan sonra Ekran bağdaştırıcıları adlı bir seçenek var. Onun seçeneklerine bakıyoruz. Eğer seçeneklerdeki resimlerde ünlem işareti gibi bir işaret varsa driveriniz yüklü değildir. Bu sorunu yapmak için ekran bağdaştırıcısının birincisini açıyoruz ve çıkan pencerinin üst seçeneklerinden Sürücü seçeneğini seçiyoruz. Çıkan yerde kaldır diye bir yazı var. Ona tıklıyoruz...
Daha sonra ekran bağdaştırıcıları seçenğine geliyoruz ve sağ tıklıyoruz. Donanım değişikliklerini tara diyoruz ve pc nin donanımı bulmasını bekliyoruz. Donanımı bulduktan sonra donanımın driverini bulup seçiyoruz ve yüklüyoruz. Driverlari önceden bir yere indirip kaydetmeniz güzel olur. Aksi takdirde misrosoft un kendi sitesine girerek indirmeniz gerekir. Yaptığımız bu olayların aynısını ekran bağdaştırıcıları seçeneğindeki diğer aygıtlar içinde yapıyoruz ve sorunumuz ortadan kalkıyor...

Umarım güzel bir klavuz olmuştur. Bildiklerimi size aktarmaya çalıştım. İşinize yarayacağınızı düşünüyorum...

Güncelleme Sorunu için Sağlıklı ADSL bağlantsı Yapma Yöntemi...

Arkadaşlar;

Birçoğunuzun yaşadığı güncelleme sorunlarına karşılık yeni güncellemeden sonra bende sizlere yardımcı olmak amacı ile bir kaç test yaptım. 

Yaptığım testler şu şekildedir:

1. WİFİ ile internete giren bir notebook ( windows xp işletim sistemli) ile güncelleme yaptım. Sonuç başarılı. ( ADSL işyerinde 30 kullanıcının kullandığı 1024/256 mbit bağlantı )
2. WİFİ ile internete giren masaüzeri PC ( Windows Vista Ultimate işletim sistemli) ile güncelleme yaptım. Sonuç Başarılı. ( ADSL evde kullandığım ve yaklaşık olarak 100 mt uzak mesafeden WİFİ ile bağlanıyorum. )
3. Lan kablosu ile Masaüzeri bir bilgisayara güncelleme yaptım. Sonuç başarılı. ( ADSL 30 kullanıncının kullandığı 1024/256 mbit işyeri bağlantısı)

Testlerden sonra bir sistem uzmanı olarak şu kanıya varmış bulunmaktayım Güncelleme Sorunlarının İnternet Bağlantı durumlarınızdan kaynaklaması yüksektir.

Bu nedenle sağlıklı bir ADSL bağlantısı nasıl yapılır size bilgi vermek için bir çalışma yaptım. 

Öncelikle aşağıdaki grafikte gördüğünüz bağlantı düzeneğini lütfen kontrol edin. 

image

Burada dikkat edilecek önemli bir kaç nokta var....

1. Sağlıklı bir bağlantı için TürkTelekom kutusundan ( Yani bina içine telekomun bağlantı yaptığı kutu) evinizin içine gelen kabloda hiç bir şekilde EK, ara bağlantı olmamalıdır.
2. Ev telefonunuzu SPLITTER dan sonra bağlamanız gerekmektedir. ( Resimdeki uygun bağlantısır. )
3. ADSL kullanılan hat üzerinde paralel telefon çalıştırılması ADSL bağlantı durumunuzu etkiler bu nedenle mümkünse paralele telefon kullanmayın. Paralel telefon sadece SPLITTER\\\'ın telefon çıkışından sonraki sabit telefonunuza bağlanabilir. Aksi taktirde bağlantınızda kopma, kısa süreli kopukluk gibi gurumlar oluşur. 
4. ADSL hat durumunuzu modeminizin arayüzüne girerek kontrol ediniz. ( Bu konuda nasıl giriş yapacağınız söylemem zor çünkü her modemin arayüzü farklıdır.)

Örnek : ( ZOOM x5 ADSL MODEM ARAYÜZÜ DEĞERLERİ )

Item Status 
ADSL Line State: Showtime bağlantı durumu
Downstream: 1024 Kbps download hızı
Upstream: 256 Kbps upload hızı
Mode: T1.413 bağlantı modu
Transmit Power: 11.9 dB bağlantı gücü
ADSL Link UP Time: 1 day 2 hour 16 min 45 sec bağlı kalınan süre

Item Downstream Upstream 
SNR Margin 34.0 dB 30 dB Hat gürültü değerlerini gösterir değerler ne kadar yüksek ise o kadar temiz bir bağlantınız olduğuna işerettir.
Line Attenuation 41.5 dB 23.0 dB line attenuation degeri ne kadar dusukse hat o kadar temiz demektir ses kirliligi acısından temiz.

CRC Errors 4 0 
FEC Errors 0 0 modem bağlantı hataları burada ne kadar az hata sayısı olursa o kadar iyi bir durumdasınız.
HEC Errors 0 0 

Bunların yüksek -- tercihan 30 dB\\\'in -- üstünde olması gerekir; 10 dB\\\'in altına inildiği zaman ADSL sinyalinde kopma problemi yaşarsınız ve/veya yüksek kbps hızlara çıkamazsınız.


Umarım yeterli bilgilendirme yapmışımdır. Lütfen güncellemeler ile ilgili konu açmadan önce bu durumları kontrol ediniz. Eğer bu bölümde sorununuz varsa siz gerekli düzeltmeyi yapmalısınız. 

İyi Forumlar....

(errorcode=NEF404) patch.metin2.org unicows.dll.lz retry download Hatası Çözüm.

Merhaba arkadaşlar 

Bugun yapılan Güncelleştirmeden sonra gelen (errorcode=NEF404) patch.metin2.org unicows.dll.lz retry download Hatasını ortadan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.. 

İlk olarak Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.dosyasını bilgisayarımıza indiriyoruz Link tamamen güvenli olup microsoft un kendi sitesinden alınmıştır indirmeden önce kontrol edebilirsiniz.. 
2 olarak pc nize kurun ve açın 

image

Bu şekilde bir ekran çıkmakdatır. 
Browse yazan yerden Metin2 dosyasını seçip devam edin 

image

Ok bastıkdan sonra metin2 dosyanızın içine kurulmuş olacaktır ve metin2 yi çalıştırabilirsiniz.. 

İyi Forumlar.

LOG Hataları ve Çözüm Yolları

Merhaba Arkadaşlar Bu Konuda LOG Hatalarının Ortaya Çıkma Nedenleri ve Çözümleri Yer Alacaktır.

En Sık Karşılaşılan Hatalardan Bir Kaçının Çözüm Yolu :

1)Metin2.exe\\\'ye Tıklıyorum,Patch Doluyor Oyunu Başlat Diyorum LOG Hatası Veriyor :
•Ekran Kartınız Yeterli Olmayabilir.

2)Ekran Kartımı Değiştirdim,Metin2.exe\\\'ye Tıkladım Patch Doldu Oyunu Başlat Dedim Tekrar Log Hatası Verdi :
•Ekran Kartı Sürücüsü Programınız Yüklü Olmayabilir,Ekran Kartınızın Sitesine Ulaşarak Ekran Kartı Sürücüsü Programını İndirip Kurun.

3)Ekran Kartı Sürücüsü Programını da Yükledim Resmi Sitesinden Şimdi de LOG Hatası Veriyor Ne Yapmalıyım? :
•DirectX,Java ve Adobe Programlarını Resmi Sitelerinden Bilgisayarınıza İndirip Kurun,Sorun Gidecektir.
•DirectX Programı Microsoft\\\'a Aittir.

4)Üç Programı da Kurdum Hala LOG Hatası Vermeye Devam Ediyor Ne Yapabilirim Artık? :
•Bütün Her şeyin hazır olmasına rağmen LOG Hatası vermesinin sebebi Metin2\\\'nin Yüklü Olduğu Klasör içindeki dosyaları değiştirmiş olmanız :
›Oyunu Tamamen Silin,Metin2.org\\\'tan İndirin ve Kurun.
•Metin2\\\'ye Windows Güvenlik Duvarından İzin Vermemiş Olmanız :
›Denetim Masası\\\'na Giriş Yapın,Güvenlik Merkezini Tıklayın Gerekli İzinleri Verin.
•Uzun Süre Oyunda Kalmanızdan Dolayı LOG Hatası Verebilir(Sık Rastlanmaz ama) :
›Görev Yöneticisinden Oyunu Kapatın Tekrar Açın,Eğer LOG Hatası Verirse Bilgisayarınızı Yeniden Başlatıp Oyuna Giriş Yapın.
•Oyun Bileşenlerinin Silinmesi Sonucu Olabilir(Oyun Açıkken) :
›Oyunu Tekrar Açın ve Giriş Yapın Sorun Gidecektir.

Önemli Bilgi :Başka Hatalar ve Çözüm Yolları Bilen Kişiler Konu Üzerinde Bilgilendirme Yapabilirler.
Ek Bilgi :
Konu Üzerine Gereksiz Post Atmayınız.Bilgilendirme yaparken veya Yardım İsterken Her şeyi Tek Post İçinde Belirtmeye Özen Gösterelim.

???????? Hatası Alanlar

Oyuna girişlerde ???????? şeklinde hata alanlar aşağıdaki işlemleri uygularsa sorunu çözeceklerdir,

x-Fire programını tamamen kapatın,
Java\\\'nın son sürümünü kullanın,
Ekran kartınızın yetersiz geldiği durumlar olabilir, pazar alanı vb. gibi yerlerde karakterinizi bırakıp oyuna tekrar girdiğinizde sistem aşırı yükleme gördüğünden sizi atıyor.Bu nedenle karakterinizi yoğunluğunun az olduğu yerlerde bırakmanız önerilir ve ekran kartı driver\\\'inizi güncel tutun..

Patch Sorunu

Arkadaşlar, oyun açık şu an, bir çok arkadaşınız halihazırda oynamaya devam ediyor. 

Bu demektir ki, oyunun yüklenememesi, açılamaması, çalıştırılamaması, yamanın eklenememsi problemleri yerel bazda, yani her biriniz problem kaynağını kendiniz tespit edecek ve kendiniz çözecek.

Muhtemel sorunlar (tamamen varsayım üzerine yazılmıştır):

Bilgisayar özelliklerinizin yetrsiz kalması, firewall ve virüs prgramınızın yamanın yüklenemsine izin vermemesi, sair problemler.

Muhtemel çözüm yolları: oyunu tekrar indirmeniz, oyunu indirmiş olan bir arkadaşınızdan CD veya flash bellek ile kendi bilgisayarınıza taşımanız, oyunu yakınlardaki bir internet kafeden cd veya bellek ile kendi bilgisayarınıza taşımanız, tüm firewall ve sair virüs programlarını kapatarak yüklemeye çalışmanız, diğer tüm metin2 veya online oyun uygulamalarını geçici olarak kapatmanız, bu sorunu fırsat bilip, bilgisayarınıza format attırmanız.

Umarım hepiniz halledersiniz en kısa zamanda.

Baglanti Problemleri

Sizlerin de bildigi gibi zaman zaman oyundan kopmalar oluyor. Bunun sebebinin internet yurtdisi baglantisi (özetle) oldugunu düsünmemize ragmen yine de konudan emin olmak istiyoruz.

Türk Telekom ile de bilgi alisverisinde bulunmak istedigimiz icin sizlerden bu baslik altinda su bilgileri vermenizi rica ediyoruz:

- Oyundan birden koptugunuz gün ve saat
- Kac dakika sorun yasadiginiz (ne kadar sure sonra oyuna girdiniz)
- ve bu sorunun o gün icinde kac kere tekrarlandigi 
- sorunun yaşandıgı sunucu isimleri

Sitede şifre degişiminde hata

Sitede şifre degişiminde hata alanlar Destek sistemine ticket açın bilgi istesinler başka çözümü yok.

06.09.2011 itibariyle oyuna giriş sorunu yaşayan oyuncularımız...

Bugün yeni Launcher ın aktif edilmesi sonrasında, Windows XP kullanıcısı oyuncularımız sorun yaşamaktadırlar. Aşağıda belirttiğimiz 7 adımlık işlemleri uyguladığınızda sorununuzun çözüleceği umuyorum;

1. Sisteminizi yeniden başatın,
2. Hizmet paketi (Service Pack) 3 ve Framwork 4 ü kurun
3. Sisteminizi baştan başlatın
4. Metin 2\\\'nin windows firewall dan erişim izni olup olmadığını kontrol edin. Antivirüs\\\'ün engellemediğinden emin olun.
5. Görev yöneticisinden başka bir Metin 2 programının çalışmadığından emin olu
6.İnternet Explorer\\\'da ön belleği ve çerezleri temizleyin 
7. Metin 2 \\\'yi yönetici yetkisiyle çalıştırın

Son olarak sorunun çözülüp çözülmediğini test ediniz,

Teşekkürler,


Etiketler : metin2 torrent hataları 2017 | metin2 torren yukluyor oyun açılmıyor. |

https://www.karaymt2.com.tr/

Blog

2019 yılında en güvenilir metin2 pvp serverler...
Zodyak tapınağına nasıl gidilir...
2018 yılında metin2 pvp serverlerde ep fiyatları nasıl olmalıdır....
2018 yılında Metin2 gelecek olan güncellemeler...
metin2 pvp serverlerde para kazanmak...
http://www.lonexmt2.com/site/kurtulus/

BLOG

wslik pvp serverler ile ilgili son dönem bilgileri...
2018 yılında Metin2 gelecek olan güncellemeler...

Haftanın Oyunu

SOFİ2
3500 ONLİNE

+ Tüm Oyun Tanıtımlarını Gör